Hipo Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 wie ktos może jak skonfigórować gierkę żeby pograć sobie z kumplami przez net?? ja nieststy nie mogę postawic u siebie servera bo mam lan i nikt mnie nie widzi z zewnątrz ale jest jeden kumpel co jest podpiety bezpośrednio i ma swój ip zewnętrzny. Stawia server ja wpisuje jego i w konfigu ale go nie widzę. Help Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 sorki forum mi się po tegowało. miało to trafi ć na gry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rave Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 on robi gre masz na mysli tak? bo jest specjalna wersja ut 2k3 do zassania ktora sie instaluje na osobnym serverze i sie podlaczacie do niego.. ale to musisz w sieci podlaczyc... a jezeli on robi gre a wy soe podlaczacie to moze cos z numerami ip niegra tak jak trzeba... numery sieci lan sa niewdioczne w sieci czy cos takiego pamietam ze jest.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 No właśnie , dlatego server stawia kumpel co nie ma sieci lan tylko ip bezposrednio w necie, ale my go nie widzimy i w tym cłay problem, może jest jakaś łata na to czy patch. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...