Hipo Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Mam zamiar kupić taki monitorek. http://www.vobis.pl/vsys/web/oferta/katalo...g?symbol=881242 Co o nim sądzicie?? Czy Aoc jest lepszy?? Aha moim kryterium jest cena do 1000 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Cena atrakcyjna ale ja bym czegoś takiego nie kupił wolałbym NECa 17 cali albo iyame. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 A musisz mieć koniecznie 19?? bo według mnie lepiej kupić dobrą 17( np. NEC), niz jakąś badziewną 19'. Sam kiedyś popełniłem podobny błąd, jak byłem mały i głupi... :wink: a teraz mam 17 soniaka i jestem hepi :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Higscreen robi całkiem niezłe monitory, więc czemu nie. Idź do sklepu wybierz najlepszy z tych co będą (w Vobisie na ogół kilka monitów stoi na półce) przy pomocy "Nokia Test" i kupuj. Miałem kiedyś 14" Highscreen'a i był/jest nadal całkiem całkiem ;) Jeśli chcesz mieć specjalnie 19", jeśli przesiadasz się z 15" to rozważ kupno czegoś bardziej markowego (wyżej wspomniane) ale 17". Pozdrawiam, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 No własnie głównie zachęca mnie cena i parametry które są dla mnie do przyjecia. Planuje pracę w 1280*1024 więc taki monitorek spełnia moje wymagania, a 19' do filmów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...