Skocz do zawartości
wasiela

Nowe Umowy Od 01.06.2005r

Rekomendowane odpowiedzi

Najprawdopodobniej od pierwszego czerwca zostaną wprowadzone nowe umowy na 24 m-ce na wszystkie opcje Neo.

Opłaty końcowe przy zawarciu takiej umowy będą wynosiły odpowiednio:

128 - 69 PLN (limit 10 GB)

512 - 99 PLN

1024 - 129 PLN

2048 - 159 PLN

ceny z vatem , gorzej być nie może ale wtedy bardziej się opłaca brać 2048 , kwestia autentyczności tego newsa i limitów nadal nieznana ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

E te pozostałe opcje bez limitu czy tylko mój sen?

Ale nadal te 24msc...

Nie mozna było napisac juz w temacie o Neo 2mb?

Jak ja bym chciał zeby zrobili 2048 w dwie strony bez limitu za taka cene :-? :-?

Edytowane przez zeli

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ja bym chciał zeby zrobili 2048 w dwie strony bez limitu za taka cene icon_confused.gif icon_confused.gif

Niemożliwe a dlaczego ?? Pomyśl o tym wysypie sieci osiedlowych na neo 2048 to po to te limity niestety ehh ale powiem szczerze że mam tą neo i limit naprawde mi nie przeszkadza 35 Giga to wystarczająco dzisiaj jest 16 a ja dopiero ściągnąłem 12 Giga a naprawde nie ma mowy o jakimkolwiek oszczędzaniu więc jak sam będziesz korzystać to raczej limit Ci nie będzie przeszkadzał , ale jeśli chcesz rozdzielać no to rzeczywiście limit jest przszkodą i chyba o to TP SA chodzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chce rozdzilac

Jak to ktos ładnie powiedział robie kopie internetu

Na 640 dochodze czasami do 2x tego limitu z 2mb/s ;)

1449563[/snapback]

qrde to co Ty sciagasz? 70GB? powiedzmy ze to 100 filmow miesiecznie, czyli 3 dziennie, czyli okolo 5 godzin dziennie ogladania... masz zdrowie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

qrde to co Ty sciagasz? 70GB? powiedzmy ze to 100 filmow miesiecznie, czyli 3 dziennie, czyli okolo 5 godzin dziennie ogladania... masz zdrowie...

1449638[/snapback]

24/7 komp właczony

No moze tak 1 dzien odpoczynku jest :lol:

Najrózniejsze rzeczy, gry, filmy, seriale, programy

Rodzinka jest i filmy puszczam do TV B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

24/7 komp właczony

No moze tak 1 dzien odpoczynku jest  :lol:

Najrózniejsze rzeczy, gry, filmy, seriale, programy

Rodzinka jest i filmy puszczam do TV  B)

1449692[/snapback]

maniak i tyle... :wink:

a mi by wystarczyl ten limit 35 - pewnie polowy bym nawet nie wykorzystal....

mam neo 128 z 5 GB limitu z czego zyzywam moze 2 do 3 giga... B)

Edytowane przez Mikelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie sprawa jest taka, ze jedni potrzebuja 10GB na miesiac, a dla drugich 70GB bedzie malo. Sciagajac filmy DVD naprawde nie bedzie tego duzo zeby przekroczyc limit 35GB i co wtedy? Na 32kb/s to nawet stron www nie da sie przegladac :mur: Niech sobie TP stosuje limity, ale bez przesady zeby kazdemu tak uwalac tranfer po wykorzystaniu limitu. Osobiscie mam ten komfort, ze moge wybrac dostawce netu (korzystam z sieci osiedlowej) i za 61 zl brutto mam o niebo lepsza usluge niz najtansza od TPSA ktora ma kosztowac 69zl. Lepiej niech nasi nieudoni politycy zastanowia sie jak zlikwidowac monopol TPSA na net :mur: W koncu mamy gospodarke rynkowa ktorej monopol wybitnie nie sluzy w takiej branzy jak telefonia, net itd. Jak tego nie zrobimy w najblizszym czasie i nie odetniemy TPSA od zyly zlota to bedziemy musieli sie cieszyc takimi pseudo obnizkami :mur: ,a o wprowadzeniu pakietow lojalnosciowych mozna zapomniec. TPSA po prostu ma gleboko w czterech literach indywidualnych klientow i nie zanosi sie na to zeby cos sie zmienilo w najblizszym czasie w tej materii.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe no to na prądzie nie oszczędzasz ja mam takie dni że komp chodzi czasem 1 godzine dziennie :>

1449797[/snapback]

Wyłaczam monitor ;)

Komp tak duzo nie bierze :lol:

Nie wychodzi wiecej niz z 50zł-60zł na msc

Chyba cos takiego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyłaczam monitor icon_wink2.gif

Komp tak duzo nie bierze icon_lol.gif

Nie wychodzi wiecej niz z 50zł-60zł na msc

Chyba cos takiego

Współczuje Twoim twardym dyskom :wink:

No u mnie też kiedyś komp chodził prawie non stop ale czasy ściągania wszystkiego z sieci mam za sobą teraz praktycznie jak coś mi jest potrzebne to po prostu to ściągam a kompa wyłączam ale znam gości co u nich po 2-3 kompy chodzą 24 h/na dobe to pewnie za prąd płacą po 400-500 zł :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1449638[/snapback]

to on chyba bezrobotny skoro ma tyle czasu na gapienie się w telewizor :)

myślę, ze jak ktoś nie handluje piratami to mu taki limit wystarczy dopuki nie rozpowszechni się radio z większym niż 128kbit bitrate i TV internetowa :)

Współczuje Twoim twardym dyskom  :wink:

No u mnie też kiedyś komp chodził prawie non stop ale czasy ściągania wszystkiego z sieci mam za sobą teraz praktycznie jak coś mi jest potrzebne to po prostu to ściągam a kompa wyłączam ale znam gości co u nich po 2-3 kompy chodzą 24 h/na dobe to pewnie za prąd płacą po 400-500 zł :>

1450463[/snapback]

albo zajmują się piractwem na całego i te kilka stówek za prąd wliczają w koszty :)

Edytowane przez Mr_Gizmo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi