Skocz do zawartości
Bojkot

Problem Z Aplikacja (restart Kompa)

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc!

Nie bylo mnie z rok bo nie potrzebowalem :D

MAm takie pytanie.

Odpalam gierke warcraft 3. Gdy kilka razy ja zminimalizuje potrafi sie sam komp zrestartowac. Niebieski ekran zrzucanie pamieci fizycznej na hdd... Podejrzewam ze to konflikt programowy na moim kompie. Ale jak moge to sprawdzic, co dokladnie powoduje takie zachowanie.? Czasem jest tez tak ze nie minimalizuje jej, tylko poprostu po jakims czasie wylaczam i co wtedy? Okazuje sie (ale to nie jest za kazdym razem) ze najpierw (uzywam program team speak 2 do komunikacji przez internet i zawsze mam go wlaczony) kopie mnie wlasnie z ts2 i nie moge wejsc na zaden serwer po czym myszka staje w miejscu na erkanie i komp wisi... trwa to od momentu wylaczenia gry do zawiechy jakies 5-6-8 sekund. Nie wiem jak inne aplikacje czy kazda rozlacza, gg nie znikalo tylko ts mi rozlaczalo i zawieszalo kompa. Chcalbym to naprawic w jakis sposob bez formata... Nie wiem czy trafilem do dobrego dzialu ale prosze o jakies sugestie.

Posiadam winde 2000 z nakladkami(chyba bez sp4) :> firewalla, antywira i neostrade. PLZ help :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi