Igrek Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Pojawil się problem z wyjsciem telewizyjnym w moim Radeonie 9600Pro Gigabyte'a. Obraz widziany na tv jest bardzo ciemny, prawie nic nie widac. Napewno nie jest to wina ani kabla ani telewizoraza było sprawdzane na innym tv i na innych kablach. Ma ktos moze pojecie co moglo sie stac i co mozna z tym zrobic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawnOfSun Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 A próbowałeś dostosować ostrość/jasność/etc w sterownikach? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igrek Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Jest wszytsko na maxa ustawione. Podczas oglądania nagle "samo z siebie" zrobilo sie takie ciemne i tak juz zostało. Nie wiem czy uszkodziło się wyjście czy co. Zmieniałem sterowniki, próbowałem wszytskie możliwe opcje i nic. Mozna jakośc miernikiem sprawdzić czy TV out jest sprawne ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...