Gość JPL Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 (edytowane) Miałem pierwszy bios v1.10 i stwierdziłem że trzeba go zaktualizować. Wszystko by było dobrze gdyby mi działeł dżwięk 5.1. Zworke od kasowania ustawien biosu mam na kasowaniu a nie normalnie bo nie chce sie uruchomić tylko wyje jakby sie paliło :mur: . Da sie coś z tym zrobić? Nowa wersia to 1.70. Edytowane 19 Maja 2005 przez JPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Co ma dzwiek 5.1 do biosu? Wyje pewnie alarm, a wyje bo jest zle ustawiony albo wgrales zly bios nie do tej plyty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JPL Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Wgrywałem z liveupdate. Jak mam zworke na kasowaniu to idzie normalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Ale napewno nie jest to normalne ;-) Wgraj bios, ktory miales wczesniej, a nastepnie sciagnij bios normalnie ze strony MSI i wgraj.Moze tez byc tak, ze np. Twoj wentylator na procesorze ma za niskie obroty i stad alarm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JPL Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Jeszcze zauwarzyłem po przetaktowaniu i zwiększeniu napięcia robi sie to samo. Znajde jakiś bios i wgrywam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JPL Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 (edytowane) Wgrałem V1.3 i wszystko chodzi jak należy. Edit: ezoraj zauważyłem że nie da sie włączyć tego przez Ctrl Alt Del, jak to nacisne to pojawia sie na sekunde tylko tapeta a potem wszystko wraca. A teraz mam ten sam bios co na początku. Edytowane 19 Maja 2005 przez JPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...