michalak Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Otóż podzieliłem potwora(WDC 120Gb) na 2 partycje 80 i 40 Gb. Na tej 80 Gb trzymam filmy w divx. Jednak kiedy chce zmienić nazwe pliku albo skasowac jakiś film to zawsze mi sie pokazuję ża plik jest używany przez inny program. posprawdzałem i wszystkie progrmy powyłączałem(kazaa, dc++ itp.) i nc nie pomogło. Częściowo udało mi sie rozwiązać problem. Otóz jak sie kożysta w Windows Commander to problem znika, jednak mam wersję demo programui niedługo skończy sie okres trial. Jakieś pomysły??? Dodam że Windows Commander to wersja 5.11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 to załatw sobie cracka do wc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Otóż podzieliłem potwora(WDC 120Gb) na 2 partycje 80 i 40 Gb. Na tej 80 Gb trzymam filmy w divx. Jednak kiedy chce zmienić nazwe pliku albo skasowac jakiś film to zawsze mi sie pokazuję ża plik jest używany przez inny program.(...)poczekaj chwile bo te pliki moga byc uzywane przez windows (np. wyswietlanie miniatur albo inne ciulstwo) :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 CRACKA nieznalazłem ale szukałem(astalavista itp.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Piwo dla Marcin_qps!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...