GoldWing Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Witam, przymierzam sie do zmiany monitora i mam na ten cel ok 800 zl, Czy ktos jest w stanie mi poradzic co mam kupic?? Zastanawialem sie wlasnie nad tymi dwoma modelami LG tylko nie mam zielonego pojecia ktory jest lepszy. Dodam ze monitor ma byc bardzo wszechstronny tzn. ogladanie filmow, praca z tekstem, granie. Z gory wielkie dzieki za odp. Pozdrawiam http://pl.lge.com/prodcompareprint.do?actT...cp_models=F900P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoldWing Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Up :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość on23warszawa Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 mam ten sam dylemat ale raczej wezme f900p min ze wzgledu na max rozdzielczosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...