pablo163 Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Opłaca się????? Maxtor DiamondMax Plus 8 (seria 6E040L0) 40 Gb 7200 rpm, ata 133, bufor 2mb Single platter, single head hard drive Fast ATA/Enhanced IDE Compatible Ultra ATA/133 Data Transfer Speed 2 MB Cache Buffer FDB (fluid dynamic bearing) motors Quiet Drive Technology Maxtor Shock Protection System Maxtor Data Protection System Opłaca sie za 280pln nówka z gwarancją???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Opłaca się????? Maxtor DiamondMax Plus 8 (seria 6E040L0) 40 Gb 7200 rpm, ata 133, bufor 2mb Single platter, single head hard drive Fast ATA/Enhanced IDE Compatible Ultra ATA/133 Data Transfer Speed 2 MB Cache Buffer FDB (fluid dynamic bearing) motors Quiet Drive Technology Maxtor Shock Protection System Maxtor Data Protection System Opłaca sie za 280pln nówka z gwarancją???? sorki ale to pytanie jest glupie jasne ze sie oplaca :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oski Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 No jasne. Maxtor 40GB, 7200, ATA/133 480PLN cena z www.wgk.waw.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 ale chodzi mi tu juz nie o cene ale czy to jest dobre? Rosio zeby zamieścic swoj wynik na mad onion to trzeba sie logowac albo coś im za to płacic????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 ale chodzi mi tu juz nie o cene ale czy to jest dobre? Rosio zeby zamieścic swoj wynik na mad onion to trzeba sie logowac albo coś im za to płacic????????? tzreba sie zalogowac tylko i wyslac wynik od razu po skonczeniu testow masz opcje do wyslani im wyniku BTW ja mam taki dysk i jakim mowisz jesli nie zauwazyles w podpisie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Z testów i opinii wynika że jest dobre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oski Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 ale chodzi mi tu juz nie o cene ale czy to jest dobre?Było bardzo dużo o tym na forum. To dobry dysk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Nio to dzieks kupuje go ale jeszcze apropo mad onion Rosio za logowanie u nich nic nie płace?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Nio to dzieks kupuje go ale jeszcze apropo mad onion Rosio za logowanie u nich nic nie płace?? nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Mateoosh a nie znalazł byś dla mnie takiego linku gdzie jest jego recenzja opis itp . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Sam bym wziął od ręki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Za taką kase to się opłaca !!!!!!!!!!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...