narciarz Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 Witam Możecie napisać jakie macie ustawienia w tym programie takie, które dają najlepsze efekty.Prośba do posiadaczy płyty epox 8ktha+ na kt266a. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 A to teraz Vcool obsługuje KT266A?? Bo jeśli tak to całkiem fajnie, chociaż zaobserwowałem drastyczny spadek wydajności dysku podczas pracy programu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narciarz Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 Pewnie że obsługuje ale najnowsza wersja programu. Pytam bo u mnie na na duronie 1ghz vcool obnizyl w idle temperature zaledwie od 3 stopnie a kiedys na kt133 to chyba o 10 stopni od temperatury bez programu zalaczonego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeR Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 U mnie to to (WinXp) zawieszało kompa - na Win98 was Ok (temp spadał nawet o 8 stopni) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...