.:::PaStA:::. Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Witam. Czy można gdzieś kupić (ew. w Lubline) kostkę miedzi o wymiarach 70x50x15mm (dł.x.szer.x.wys.) i ile by mogła kosztować ?? Czy można kupić gotowe króćce?? Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbuda Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 (edytowane) Plaskowniki i blachy miedziane sprzedaje Tabal, ale o 15mm grubosci mozesz zapomniec, najgrubsze co maja to 10mm. O krocce na 3/8 badz 1/4'' pytaj w sklepach z pneumatyka. Miedz mieli bodajze po 19.74 netto za kilogram. Edytowane 17 Maja 2005 przez pbuda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 A pleksa o tych samych wymiarach o grubosci 5mm ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbuda Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Hmm, nie pamietam... tez gdzies niedaleko Tabalu jest hurtownia z pleksa. Ale nie moge sobie przypomniec nazwy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dioda Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Ja mam taka sztabke ale bodajrze grubosci 12mm szerokosci przynajmiej 50mm a dlugosci z 20cm i jestem z Chelma , tylko problem tkwi ze jestem teraz czasowo w Warszawie - studia... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik70 Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 A ten Tabal to na jakiej ulicy? Mają jakąś strone www? 1Kg miedzi to ile tego jest? Jakie wymiary może mieć kilogramowy kawałek, 10x50x??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 eh. miedz wazy ok 9gram/cm3... policz sobie. i polecam panorame firm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dioda Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 www.tabal.pl,sam u nich zamawialem kiedys pret miedziany fi 40mm teraz to w Warszawie mam zaopatrzenie w miedz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...