lgolebio Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Chodze sobie po Allegro i tu nagle bach, coś fajnego przyuważyłem, radiatory na pamięci ram domowej roboty, ale całkiem przyzwoite...... http://www.allegro.pl/show_item.php?item=50983790 oczywiście są dobre jeśli masz mniej niż 3 kości (będą zawadzały) ale mi to odpowiada bo mam hynixa w dualu puszczonego 2x256 MB. Jak uważacie ?? Moim zdaniem są nawet lepsze od tych sklepowych (większa powierzchnia oddawania ciepła). <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Za taka cene mozna brac, ale mysle ze sam mugłbys takie z łatwoscia zrobic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lgolebio Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Za taka cene mozna brac, ale mysle ze sam mugłbys takie z łatwoscia zrobic. 1450619[/snapback] Niestety nie, nie mam warunków ani czasu, a za taką cenę jaką oferueje to nawet pilnika nie połaca się brać w ręce :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubajew Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 (edytowane) Ja robilem ostatnio samemu:P radiatorki na pamieci do karty graficznej.... troche wycinania i szlifowania :] i 8 kostek bylo gotowych. Przykleilem je na tasme dwustronna... cieplo odprowadzaja wysmienicie:] Radeon 9000 pro podkrecony zostal 275@330 oraz memorki 500@570 :].Robienie samemu sprawia frajde :P Edytowane 17 Maja 2005 przez kubajew Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CriXu Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 a powiedzcie mi jak wyglada pozniej sprawdza odklejenia czegos takiego jak sie uzylo wlasnie dwustronnej tasmy :) bo ja sie zastanawiam tez czy ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> te czy jakies finmowki ColerMAstera ale zakladane na zatrzask ktore pozniej bedzie mozna normalnie sciagnac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubajew Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 hmm ja uzylem zwyklej tasmy dwustronnej(zadnej termoprzewodzacej)... odklejenie 0 problemu... pozostały syfik(reszta po kleju) tylko wacik nasaczony spirytusikiem :]i nie ma śladu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CriXu Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 hmmm to chyba tez sie zaopatrze w takie radiatorki bo faktycznie nie sa drogie... tylko teraz pytanie czy kupic 4szt. i przykleic na kosc pamieci z kazdej strony (bo mam dwustronne) czy kupic 2 sztuki i na kazda kosc po jednym radiatorku z jednej strony :) generalnie problemu z miejcem nie mam wiec moge kupic 4 szt... ale znowu mam nowe pamieci i niedlugo dokupie i zastanawiam sie co zrobic z tymi naklejkami co na nimi sa :( one chyba sa wazne bo na nie patrza w razie rekalacji a jak walne na tasme i pozniej bede sciagal to pewnie zejda razemz tasma :P kurcze same problemy :) co o tym myslicie ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Mi sie bardzo podobaja. pewnie bym je kupil, ale moje Kingstony maja fabryczne, wiec nie musze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...