radeksz Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 (edytowane) Witam mam problem ze zgrywaniem z gramofonu sprzęt muzyczny taki jak w podpisie , próbowałem na parę sposobów ale nie działa :mur: , jako program użyłem sound forge 6.0. Pomóżcie bo nie wiem jak to podłączyć i zgrać. Jeśli będą potrzebne jeszcze jakieś informacje to piszcie a odpowiem. EDIT: Ej no ludziska nikt mi nie pomorze?? :blink: EDIT: Czyli nikt mi nie pomorze dzieki :mur: MOZNA USUNAC Edytowane 22 Maja 2005 przez radeksz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Daw Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Ja zgrywalem z magnetofonu ale to ta sama droga. I nie rozumiem w czym problem. Ciagniesz kabel od gramofonu do wejscia Mic albo Line-In w dzwiekowce. W programie ustawiasz Record i wio. Zgrywa sie ladnie do wava. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...