Muad`Dib Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 B) Cz3 mam maly problem !! :cry: Od miesiaca jestem uzytkownikiem Neo 2048 i grywam namietnie w Enemy Territory od 5 dni czyli 3 tygodnie od szczesliwego zalozenia neo dzieja mi sie nastepujace jaja:( .Przed wejsciem ping mam 10 - 20 gdy sie juz polacze na serek automatycznie pokazuje mi sie komunikat Intterupted Connection :/ po wyjsciu z gry juz ten serwer jest niedostepny i ping 999 . Gdy bylem uzytkownikiem DSL 1024 przez okres 2 lat nie mialem nigdy takiego problemu . Zastanawiam sie czy nie jest to wina modemu usb ( thomson 330 )i zamiane na ( router + modem + switch ) . prosze o porade i pomoc Thx ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Dziwna sprawa. A probowales pingowac ten server z konsoli? Jesli nie to zrob to i sprawdz ms... Piszesz ze mnieniles modem na router wiec moze trzeba odblokowac jakies porty wykorzystywane przez gre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muad`Dib Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 :huh: Wlasnie ze nie zmienilem tylko mysle nad zmiana modemu usb (standarowy do neo przydzielany przez tepse ) gdyz slyszalem ze modemy niezawsze oswierzaja ip dynamiczne i moze tu jest blad ale mowie ze to moj domysl gdyz dalej szukam przyczyny . . A co ciekawego gdy serwer jest niedostepny gdy mam ping 999 wchodze do uruchom w windowsie i pinguje ip tego serwera pokazuje mi 20 ping Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Myśle że to nie wina łącza ja pykam sobie na nim W BF 1942 , MOHPA , HL2 , CS , SWAT 4 Pingi na dobrych serwerach w granicach 12-30 na jakis kichowatych nie wiece niz 100-120 Może to nie wina łącza tylko serwera albo gry swego czasu na MOHPA był taki bug że ping skakał niektórym do 999 ppatch to zlikwidował może w tej grze jest podobnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...