Lisek Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Nie wiem czy ktoś o tym słyszał, ale jest to całkiem miła przeglądareczka na silniku IE i z ciekawymi możliwościami :) Nawet na stronie można pobrać polskie tłumaczenie. http://www.netcaptor.com/ Polecam zajrzeć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayor Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 i tak samo "stabilna"? ;) i chyba pomyliłeś forym panie Administratorze :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 i tak samo "stabilna"? ;) i chyba pomyliłeś forym panie Administratorze :lol: A czy poprzednia wersja była niestabilna? Mi się nigdy nic nie wieszało. Co do forum to zdaje się że wysłałem na "Ośla łączka" - czyli na forum nie związane z tematyką Tweak.pl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayor Opublikowano 4 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2002 "stabilna" było odniesieniem do IE :) a jeśli chodzi o forum to chyba bardziej pasowałby "software" ale ty tu jesteś administratorem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOala Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Tak szczerze mówiąc to MSIE od wersji bodajże 5.0 chodzi przynajmniej u mnie bardzo stabilnie, zresztą Win ME też jakoś nie chce się powiesić, ale może za mało softu używam i nie instaluję pół płytki Chipa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Tak szczerze mówiąc to MSIE od wersji bodajże 5.0 chodzi przynajmniej u mnie bardzo stabilnie, zresztą Win ME też jakoś nie chce się powiesić, ale może za mało softu używam i nie instaluję pół płytki Chipa :D Ale MISIE nie są MDI :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...