kamilcpn Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Czesc! Mam baardzo głupie pytanie! :lol: Tak przeglądam forum, zauwazyłem że niektóre osoby podają temperaturki swoich kart. Zastanawia mnie jak mierzycie temperaturę skoro karty nie posiadają czujników? :rolleyes: Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 NIektore karty posiadaja... wiec podaja... A inne to.... ja np mierze miernikiem zwyklym z koncowka przyklejona zaraz kolo rdzenia :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w1wlodek Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 NIektore karty posiadaja... wiec podaja... A inne to.... ja np mierze miernikiem zwyklym z koncowka przyklejona zaraz kolo rdzenia :). 1451546[/snapback] dokładnie tak wiekszosc nowych kart ma swoje wewnetrzne czujniki np. GeForce'y seria 6XXX i ATi x8XX nieliczzne starsze modele tez mialy jak chesz sam sobie mierzyć to technika dowolna : palec :lol: / wszelkiego rodzaju czujniki temperatury :wink: pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 technika na palca w tym wypadku jest niezastąpiona :lol: przynajmniej on Cię nie okłamie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...