ricko11 Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Witam. Doszly mnie ostatnio sluchy ze nowe stery omegi daja niezlego kopa- prawda to czy nie?? Szczerze mowiac to nigdy sie nie interesowalem sterami omegi bo slyszalem ze potrafia pare rzeczy skopac i dlatego najpierw sie pytam: czy warto je zainstalowac, czy faktycznie daja widzialne przyspieszenie w grach i czy sa bezpieczne?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Heh, ja miałem do czynienia z Omegami w wersji 1.61.77 (odp Fw 61.77) i najpierw zainstalowalem te jakościowe (quality) i nie było problemów, nie czuć lepszej w mym przypadku, na sterach Preformance miałem cuda na kiju, obraz migotał dziwnie sie zachowywał, gry przycinały. Głownie zależy to od tego jaką się dysponuje kartą, bo nie na wszystkich stery te dzialają poprawnie. Ale jedno powiem ci, spróbować można zawsze, choć podejrzewam, że karta nie ruszy z kopyta zbytnio, lekka poprawa może być, ale bez przesady.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...