Gość molimo Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 (edytowane) mam takie pytanie dotyczące tego zasilacza. teraz na moim sprzęcia działa znakomicie i napięcia trzyma jak trzeba ale niedługo będę wymieniał platformę i kartke graf. Zamierzam sobie kupić 6800GT a później drugą żeby połączyć w SLI ale jak się dowiaduje on nie ma 6-pinowej wtyczki do karty :| jak będę chciał podłączyć 2x6800GT będę potrzebował 2x6-pin? i czy są jakieś przejściówki żeby z molexa na 6-pin do pci-express dać ? czy będę musiał wymienić zasilacz ? Edytowane 18 Maja 2005 przez molimo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość molimo Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 dobra po przeszukaniu netu na pclabi-e znalazłem fotke która przekonała mnie że są przejścióki z 6-pin na molex :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Seentag Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 a ja mam pytanie odnośnie tego zasilacza, ponieważ on ma wtyk 24 pinowy a ja na płycie mam 20 pinów + 4 piny obok. Czy końcówka tego zasilacza jest w całości ? Czy podzielona 20 + 4 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiateusz Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 to zalezy jaka masz wersje bo sa 2 jedna co ma w calosci wtyczke 24 pin + 4pin do tej wtyczki obok lub 24 z odlaczanymi 4 pinami + 4pinowa wtyczka do wsadzenia obok gniazda zasilania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Seentag Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Czy nazwa obu modeli jest taka sama ? znalazłem taką odpinaną wersje. tutaj http://zenfist.pl/product_info.php/cPath/4...02DF%20BOX.html U siebie w mieście musiałem prosić o zamówienie z innej cześci polski, jeden egzemplarz dla mnie. Teraz głooopi wiedz czy Ci wcisną z odłączką czy bez :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiateusz Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 nazwa taka sama tylko sprzedawca podaje czy to 20+4 czy 24 :) jak dostaiesz 24 to zostaje ci dokupic przejsciowke :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Seentag Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 (edytowane) http://tanio.net/?id=32082&mode=Produkt Pisze tylko EPS 12V (24pin) albo mi się tylko wydaje :-P btw. jak już będe miał rozłaczane 20 + 4, to daje tylko 20 ? czy te 4 też podpinam pod płyte ? aha i jeszcze jedno zapytanie. wyczytałem na benchmark coś takiego : - Jedno złącze 20 pinowe do płyty głównej, - Jedno złącze 4 pinowe DuallDDR Czyli te 4 piny też dać ? Edytowane 18 Maja 2005 przez Seentag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiateusz Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 o te 4 piny co sie rozchodzi to sa dodatkowe a nie te co odpinasz od wtyczki ATX :) a jak tam pisalo 24 pin to na 99.9% nie jest to rozlaczana wtyczka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...