GrzesD Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Witajcie! Myślę, że to najbardziej odpowniedni dział na ten post... mój Menedżer urządzeń wygląda tak: ... moje pytanie jest takie: co to jest za urządzenie PCI, którego w żaden sposób nie da się zainstalować? Wszystkie urządzenia w PCI są podłączone poprawnie i poprawnie zainstalowane (ze wszystkiego korzystam: SB Audigy2 ZS, karta telewizyjna WinFast i modem), a tego się po prostu nie da wrzucić... stery NForce zainstalowane, wszystko jak należy... przedtem też tak było (przed postawieniem nowej Windy)... może to coś istotnego? W jaki sposób sprawdzić co to jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Z tego co widze tutaj: http://pclab.pl/thread19407-d.html To jest to cos od Audigy 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Moze creative game port, najlepiej to wyciagaj pokoleji karty z PCI i sprawdz czy to bedzie np. po tym jak wyciagniesz/wsadzis SB Audigy2. Wydaje mi sie ze to jedyne rozsadne podejscie do zagadnienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...