SilverSoul Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Witam. Mam taki problem: Podczas grania w gierki online(sprawdzane na: Tibia, ET, Gunbound) zużycie procka rośnie do 100% i nie maleje, tak samo jest przy zwykłym pasjansie podczas rozdawania kart, ostatnio czyściłem rejestr RegCleanerem i też zużycie wzrosło do 100% podczas czyszczenia. Może wiecie co się dzieje. Może to być coś związane z neostradą? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskan Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 W menadżerze zadań sprawdź który program tak Ci obciąża procka. Wywal go ewentualnie przeinstaluj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilverSoul Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Właśnie chodzi o to, że obciążają mi te programy i gry, których używam. Jak gram w Tibię to Tibia, jak uzywam RegCleaner to RegCleaner obciąża. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lumperator Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Powiedz czy prócz tych dwoch gierek nie masz innych problemów ? Np. 100% obciążony emule, częste resety explorera, jakieś przestoje, zwisy itp ? Czasem 100% obciążenia cpu spowodowane jest uszkodzoną pamiecią RAM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilverSoul Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Raczej nie, najgorsze jest jak dobrze pamiętam to jak grałem w gierke nie online, to procek pracował normalnie, nawet podczas rozdawania kart w pasjansie procek użycie procka jest na 100% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramzi66 Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 A uzywasz gg?? Bo one czasami podczas wlanczania innych aplikacji pobiera 100% zurzycia procka?? Sprawdz GG ja masz!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubik Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 Według mnie złapałeś wirusa, miałem podobnie - wirus powodował ni stąd ni zowąd wzrost wykorzystania procka do 100%... Przeskanuj może MKSem online, ewentualnie pozostaje format... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 powiem tak: tibia nawet jakbys miał 3.5 GHz procesor i tak by ci pobierała 100%, taka chu... ona jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilverSoul Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 powiem tak: tibia nawet jakbys miał 3.5 GHz procesor i tak by ci pobierała 100%, taka chu... ona jest. 1454624[/snapback] Może i będzie pobierać, ale co powiesz o grach typu Wolfenstein Enemy Territory, na nim też mam 100%. GG też mam ale to raczej nie on, ponieważ jak gram ET to właśnie ta gierka tyle pobiera. Chyba jedynym wyjściem będzie naprawde format. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr_Gizmo Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 kiedyś był opisywany przypadek dla Win XP bez servic packów, ze w czasie ruszania myszką obciążenie procka skakało do 100% ... nie wiem czy to rozwiązano ... wie ktoś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...