Portal Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Czy oryginalne pamieci DDR Samsung sa przedawane w oryginalnych opakowaniach ( tak jak Kingston) czy bez opkowania ( tak jak oem) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Widzialem tylko bez opakowania jako oem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 ja tesh nie mialem opakowania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 ja takze bez pudelka dostalem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Bez opakowania !! i o 20% więcej pasty za tą samą cenę... zaraz, to chyba nie do tego :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Pan płaci pani płaci :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Kto płaci? Ci państwo...... To ja poproszę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 :arrow: samsungi sa sprzedawanie bez opakowan, chyba, ze gdzies z 'wielka' woda sa 'BOX'owe' :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...