master614 Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Kupiłem Liteonka 1673S , odrazu po uruchomieniu wgrałem bios JS07. Włożyłem plytke ( Vakossa DVD+r, 4x) nagrało , super, chodzi elegancko. Następnie chciałem nagrać Platinum 8x, programem nero, 0% stoi stoi , spalił , wkładam drugiego Platiunma 8x, 0 % , stoi stoi , spalił .Hmm odinstalowałem Nero, zainstalowałem Roxio, zainstalowałem Aspi,Dma włączone, nagrywa się sukces , 90 % stanęła, i spaliła , pojawiły sie 2 błędy. Nie wiem co robić , mam ją 1 dzień a spalila 3 platinumy ;/ bios ? jeżli z nim coś nie tak, to na jaki mam zmienić ? Jak Nero spaliło płyty, zapisałem logi ;/ moze to coś wam pomoże . Proszę o pomoc Dołączam logi , ( od nero ) Log.txt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 sprawdz na innych plytach,ja kiedys tez trafilem na jakas lipna partie platinum'ow x8 +R,przy 50% byl poprostu blad zapisu i wsio jesli problem bedzie wystepowal na innych nosnikach to bedziemy kombinowali z biosami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master614 Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 oki, ide zaraz po verbatima :) zaraz się odezwe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master614 Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Dobra zainstalowałem forceaspi17.zip i kupiłem TDK. wYPALIŁO BEZ problemu. Widocznie wina tego : forceaspi18.zip, albo płyty Platinuma -R ( 3 zjarane ) . Pozdrawiam, i dzięki Sebaw za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...