PawelER Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Czesc! Właśnie kupiłem Arctic Cooling VGA Silencer Rev.3... Posiadam kartę Gigabyte Radeon 9550 128ram... Problem w tym że nigdzie na karcie nie ma "gniazdeczka" do podłączenia zestawu (a dokładnie wentyla od niego)!!!!! Co mam zrobic? Wiecie może jak można inaczej wprawic w ruch ten wiatraczek? Jak nie ma sposobu to się chyba powiesze :mur: . Pliiiiiiisss pomozcie! :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 no to zawsze mozesz podlaczyc do plyty głownej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelER Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 W jakim miejscu? Płytka MSI KT4V... Rozglądałem się na płycie głównej i nie widziałem żadnych "podobnych" gniazdek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 masz gniazdka 3 pin, po prostu wetknij w dwa piny, w czerwony i czarny a które to to zobaczysz na kablu od chlodzenia procesora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlawy Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 najwyżej testój metodą prób i błędów ^^ nie powinno nic sie stac, prędziej sie komp wyłaczy niz spali (chyba) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiateusz Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 ew. wyjmujesz kabelki z wtyczki 3 pin i wsadzasz do molexa :) czrny do czrnego czerwony do czerwonego a zolty zostaw luzem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 wtedy pusci go na 5v Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brucek Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 Bierzesz spinacz biurowy, ucinasz z niego dwa kawałeczki drutu, wkładasz do wtyczki wentyla z VGA Silencera a drugi koniec podpinasz do kabla zasilania FDD, jeśli masz wolny. Owijasz izolacją i tyle. To taki sposób ala Adam Słodowy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...