Brush Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=51839471 w czasie wolnym mozna tez tak :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 (edytowane) Oglądam te fotki i nie wiem co to jest, co tam świeci ? jak to wygląda? Edytowane 19 Maja 2005 przez Dziuby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brush Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 didoki na kole efekt spoko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba_sowa Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 (edytowane) i swiatlo sie fajnie "rozmazuje", ale to raczej nie wymaga 15 zl my w ten sposob z Keponsem zatrzymalismy samochod w nocy, jak policja :D Edytowane 19 Maja 2005 przez qba_sowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 15 pln za diode z bateriom.. :lol: - koszty exploatacji i sterowanie do pupy zapewne :)i az na takim robieniu z siebie wariata mi nie zalezy zeby jadonc rowerem kazdy dresiarz an mnie patrzał :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostradamus Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 nie opłaca się jedna dioda założona i bateria. Widać to tak jak się szybko jedzie. Bardziej już się opłaca kupić węże świetlne niby neon. Lepszy efekt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 Poaztym niewiadomo czy jakis nadobowiązkowy policjant się nie dowali. Zgodniez prawem w polsce, rower tez jest uczestnikiem ruchu drogowego. A te obowiązuje swiatło białe/zółte z przodu i czerw stopu z tyłu.. wszelkie odstepstwa w stylu podswietlane podwozie swiecace felgi moga się skonczyc pouczeniem od krawęznika. Ale efekt fajny. o jakies 20% spada prawdopodobienstwo ze ktos nam w nocy w tyłek nie wjedzie, "bo niezauwazył" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wafer Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 kiedys popularne bylytakie bajery nakrecane na gwint wentyla. 3 bateryjki + dioda + wlacznik bezwladniosciony i wszystko zapakowane w calkiem przyjemna chromowana obudowe. mialo to chyba z 2 cm wysokosci i dawalo fajny efekt. swiecilo sie tylko podczas jazdy i nie trzeba bylo pamietac o wylaczeniu B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterdomin Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 po prostu bajer.... dla mnie by bylo szkoda 15 zł :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...