Marlo! Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 mam maly problem mianowicie jak ustawie mnoznik np 8x250 to komputer mi sie zatrzymuje na 1 stornie Memory testing jakies liczby ok Over CUP clock frequency : 250Mhz If system hang on over clock please press delete key before overclock and into CMOS setup. mojego procka krece na fsb 238 jak dam wiecej to wyskakuje to co wyzej na kazdym mnozniku niemoge dac wiekszej fsb co moze byc nietak ? AMD Athlon 2800+ soc.754 Gygabyte GA-K8NS 512 kingstone msi gf fx 5700 win servis pack 2 w tej plycie po nazisniecu ctrl + f1 wyskakuje dodatkowe menu jest tam: CUPU thermal-throtting [50%] HT Frequency [4x] doczego to sluzy ? I ostatnia sprawa czy da sie ramy kingstone cl3 dac na 2.5 zebybyly stabilne ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micitek Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Po 1. nie kręć programem! Po 2. kręć poprzez BIOS! Po 3. Mobo trochę dziadowska do oc... Po 4. Co do pamięci - zależy od egzemplarza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlo! Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 1.2 krece po przez bios 3 co to mobo ?:P ale nieotzymalem odpowiedzi dalczego tak sie dzieje z tyum fsb to wina proca plyty czy ustawien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 mobo = motherboard = płyta głowna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlo! Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 no ale nadal problem ten sam :( na jakiej polycie sie najlepiej kreci DFI ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daryoosh Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 Jak ustawiasz od razu fsb na 250MHz bez zmiany napiecia i timingow dla pamieci, to nie dziw sie, ze sie wala. Pamietaj, ze sama naklejka Kingston niczego nie gwarantuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...