vedmin Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 te zalmany poza ladnym wygladem i cicha praca wyrozniaja sie tylko cena :D Aby było cicho to mnie oto biega, ale jak by było z temp. mojego durnia (aktualnie na Titanie D5TB nan 40 C podczas pracy Win) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 te zalmany poza ladnym wygladem i cicha praca wyrozniaja sie tylko cena :D Aby było cicho to mnie oto biega, ale jak by było z temp. mojego durnia (aktualnie na Titanie D5TB nan 40 C podczas pracy Win) Podejrzewam, ze za wiele nie zyskasz jesli chodzi o temperature ;) A ZALMAN tylko ladnie wyglada, a chlodzi tak sobie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vedmin Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 te zalmany poza ladnym wygladem i cicha praca wyrozniaja sie tylko cena :D Aby było cicho to mnie oto biega, ale jak by było z temp. mojego durnia (aktualnie na Titanie D5TB nan 40 C podczas pracy Win) Podejrzewam, ze za wiele nie zyskasz jesli chodzi o temperature ;) A ZALMAN tylko ladnie wyglada, a chlodzi tak sobie :) No to cza to bedzie sprawdzić jak nie bedzie odpowiedniej różnicy to mam taką okolice że go spokojnie za 120zł opcham :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xequo Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Tak się wtrące. Może to już było, ale czy zdjecie grilla z V7+ nie spowodowałoby zmniejszenia hałasu?masz racje, ale na najwyzszych obrotach radze jej nie zdejmowac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 xequo - ja głupi nie jestem. Paluchów tam wsadzać nie bede :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...