adam.co Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 Mam następujący problem. Posiadam zewnętrzny dysk 2,5 cala samsung 40 GB/5400RPM. Dysk ten jako urządzenie magazynujące, po zainstalowaniu sterów, w Win 98 chodzi bez problemu. Natomiast po włożeniu do XP w trakcie kopiowania plików przerwał proces. I zaczęły się schody.... :mur: Sprawdzając na kilku kompach pojawia się zawsze ten sam komunikat "problem z zainstalowaniem urządzenia i Xp nie wykrywa. Zastanawiam się czy to wina dysku (Może walnął) :cry: czy wystarczyłoby dograć jakiś sterownik do tego urządzenia. Niestety nie miałem możliwości ponownego przetestowania na Win98 więc trudno powiedzieć czy by ruszył Pozdrawiam Proszę o radę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Mam następujący problem. Posiadam zewnętrzny dysk 2,5 cala samsung 40 GB/5400RPM. Dysk ten jako urządzenie magazynujące, po zainstalowaniu sterów, w Win 98 chodzi bez problemu. Natomiast po włożeniu do XP w trakcie kopiowania plików przerwał proces. I zaczęły się schody.... :mur: Sprawdzając na kilku kompach pojawia się zawsze ten sam komunikat "problem z zainstalowaniem urządzenia i Xp nie wykrywa. Zastanawiam się czy to wina dysku (Może walnął) :cry: czy wystarczyłoby dograć jakiś sterownik do tego urządzenia. Niestety nie miałem możliwości ponownego przetestowania na Win98 więc trudno powiedzieć czy by ruszył Pozdrawiam Proszę o radę :) 1455282[/snapback] Sterowniki microshita maja to do siebie ze nie zawsze dzialaja tak jak powinne. Producent tego wynalazku powinien miec na stronce swoje sterowniki i polecam to sprawdzic zanim zapadnie wyrok ze dysk walniety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...