S.W.A.T Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 Witam, kupilem karte GF 6600GT od GALAXY 128/128bit i chcialbym się zapytać jakie są NAJLEPSZE/NAJWYDAJNNIEJSZE sterowniki do tej karty. Narazie zainstalowalem najnowsze (71,89) z nvidia.com (Sorcerer poleca mi tez: DNA 71.84). Choci mi szczegolnie o gry CS1.6, CS:S, HL2 oraz DOOM3. PS. Reszta kompa: p4 3ghz 1024ram zasilacz 300w (modecom) Pozdrawiam updt: Programem NVRefreshTool nie moge ustawić odswiezania w CSie, przy 800x600 ustawiam 85Hz, po restarcie mi tego nie zapisuje! :mad: Na starszej grafice dzialało :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Witam, kupilem karte 1456368[/snapback] Stery mozesz wgrac troche starsze 6x.xx .. nikt ci nie powie ktore beda najlepsze bo to prawie totolotek i duzo od komputera zalerzy. Z odswiezaniem polecam refresh rate lock, nigdy nie mialem z nim problemow, a jakby jeszcze bylo malo to w FAQ jest caly post o odswiezaniu :) Milego grania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...