durek5 Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 :mur: :mur: Witam wszystkich.Mam następujący problem mianowicie chodzi mi o telewizor niemieckiej firmy DANTAX.Jest to mały 14Calowy telewizorek z pilotem przywieziony został z Niemiec z wystawki,byl nieprzestrojony a więc pojechał do elektonika i tam go przestroili.Telewizorek zaczął normalnie chodzić odbierać wszystkie stacje az pewnego razu po włączeniu go zaczął trzeszczeć na każdym kanale obraz normalny ładny wszystkie kolory itd ale dźwięk trzeszczy dopiero po kilkukrotnym wyłączeniu i włączeniu go zaczyna normalną prace dźwięk pojawia się co może być przyczyną tego zachowania?? Może wiecie którą śrubke mam przekręcić :D żeby było git?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 :mur: :mur: Witam wszystkich.Mam następujący problem mianowicie chodzi mi o telewizor niemieckiej firmy DANTAX.Jest to mały 14Calowy telewizorek z pilotem przywieziony został z Niemiec z wystawki,byl nieprzestrojony a więc pojechał do elektonika i tam go przestroili.Telewizorek zaczął normalnie chodzić odbierać wszystkie stacje az pewnego razu po włączeniu go zaczął trzeszczeć na każdym kanale obraz normalny ładny wszystkie kolory itd ale dźwięk trzeszczy dopiero po kilkukrotnym wyłączeniu i włączeniu go zaczyna normalną prace dźwięk pojawia się co może być przyczyną tego zachowania?? Może wiecie którą śrubke mam przekręcić :D żeby było git?? 1457057[/snapback] Przestawic w menu strojenia odpowiedni system dzwieku... Pomaga :) Mialem to samo ze starym ELEMISem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durek5 Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 A WIĘC PRUBWAŁEM ZTM SSTEMEM I LIPA NIEDZIAŁA.DALEJ TO SAMO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...