RS Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Sciagnolem sandre 2003 ( z 2 roznych xrodel) i podzcas uruchamiania taki komunikat: Could not initalise datababase! make sure that file is ok: install latest MDAC oco z tym chodzi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mail'o Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 MDAC - to zbiór jakichś bibliotek microsoftu do baz danych , bez nich nie będziesz mógło porównywać swoich wyników do referencyjnych w benchmarkach. Możesz ten MDAC ściągnąć ze strony microsoftu . Po ściągnięciu ( nawet ja trochę spiepszy ci sie instalacja - jak mi ) już sandra działa jak trzeba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qra Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 U mnie na dodatek wiesza kompa i to tak dokładnie że zostaje tylko wyjącie kabelka zasilającego(niektóre testy). Jeszcze nie próbowałem tych bibliotek, jak ściągne to zobaczymy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vedmin Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Sciagnolem sandre 2003 ( z 2 roznych xrodel) i podzcas uruchamiania taki komunikat: Could not initalise datababase! make sure that file is ok: install latest MDAC oco z tym chodzi ? A konkretnie z jakich ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...