Suchy101 Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 Witam wszystkich Wczoraj mialem maly "wypadek przy pracy" i panel boczny nowiutkiego Chieftec'a zostal oszpecony paskudna rysą. Obudowa jest koloru "czarnego" ktory w rzeczywistosci jest grafitowy. Serdecznie prosze o pomoc w doradzeniu mi czym moge tę ryse zamalowac gdyz sie zupelnie na tym jeszcze nie znam. :cry: Pozdrawiam , Tomek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 może jakaś kredka od lakiernictwa samochodowego?? albo flamaster... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wafer Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 dokladnie o tym samym myslalem. takie co mozna na stacjach benzynowych kupic. podobne do kredki swiecowej albo pasteli. kolorujesz tym ryse tak zeby ja wypelnic, pozniej czekasz i polerujesz. rysa calkiem znika. testowalem na samochodzie :wink: i na gitarze B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy101 Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 dzieki serdeczne, wyprobuje, mam nadzieje ze bedzie ladnie. jeszcze tylko jedno pytanko - czy jest dostateczny dobor kolorystyczny i ile to kosztuje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wafer Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 ja kupilem na jakiejs stacji cpn za 8.99zl jedna kredke koloru czarnego :wink: kolory sa zazwyczaj podstawowe ale mozna je mieszac. musisz zobaczyc czy sam czarny ci styknie. jak nie to poeksperymentuj z czarnym + bialym. tylko na poczatku polecam na wewnetrzejstronie blachy. zrob ryse gwozdziem w miejscu niewidocznym i zobacz jak wyjdzie. jak efekt bedzie ok to na zewnetrzej stronie B) mej de fors bi łif ju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy101 Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 Super ! Dzieki za info. Skoro juz Cie tak mecze to pozwol ze zapytam jeszcze na ile trwaly jest to srodek, czy nie schodzi przy dotykaniu "paluchami" i jak to wyglada po jakims czasie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 Po dotykaniu palcami nie schodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wafer Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 imho bardzo trwaly. jak wyschnie i wypolerujesz go tak ze powierzchnia jest rowna to nie ma szans zeby przy normalnym uzytkowaniu cos zeszlo / odpadlo. przeciez w samochodzie to wytrzumuje eksploatacje w roznych warunkach pogodowych (slonce, wiatr) i mycie B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy101 Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 w sumie ... to racja : ) jeszcze raz dzieki Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 w sumie ... to racja : ) jeszcze raz dzieki Pozdrawiam 1458717[/snapback] schodzi po jednym myciu :D więc jak będzie mył sobie budę to ryska znów sie pojawi :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wafer Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 no popatrz a mi z autka nie zeszlo nic przy myciu. B) ale po zimie sie zrobilo bardziej matowe. wniosek? jak sie wystawia zima kompa na balkon to nie posypywac go sola :D znaczy kompa nie balkonu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 A ja proponuje wyciąć okno w tym miejscu zakwalifikujesz się do grupy modyfikatorów :D Zapraszamy do grona ślusarzy komputerowych. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wafer Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 to nie jest smieszne... taka jest geneza mojego okna B) dwie nieudane proby wyciecia dziury na wentyl :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...