Phuong Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 (edytowane) Witam! pytam bo w moim aspire 1692wlmi Ati x600 ma 83C podczas zwyklej pracy. A podczas grania spada do 63C-dziwne ale ma to zwiazek z praca wiatraka od cpu.Gdy procesor sie chlodzi to temp GPU tez spada... moje pytanie: Czy miesci sie to w normie?? ps. ATI POWERPLAY mam na optymalna wydajnosc-ust. domyslne. Pozdr. Edytowane 22 Maja 2005 przez Phuong Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 (edytowane) nie mam miernika temp na swoim ale raz jak wlaczalem 3dmarka na optwartym kompie i dotykalem płytki która odbiera ciepło zeby rurkami odprowadzic je do radiatora to była conajwyzej ciepła. No ale wiadomo ze 9200 a x600 to troche roznica ;) Edytowane 22 Maja 2005 przez Pageup Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phuong Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 (edytowane) heh. Ja tez tak zrobilem-dotykajac ow rurki i skora z palca mi zeszla!! :sad: na szczescie obudowa laptopa nad GPU jest znosna(ciepla co najwyzej),ale strach pomyslec co sie dzieje w srodku? :huh: znalazlem info,ze w GeForce 6600 GT temperatura krytyczna jest ustawiona na 145°C! :blink: to dopiero byloby piekielko. :wink: Edytowane 22 Maja 2005 przez Phuong Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...