Gość Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 dla przypominenia, dawno dawno temu za premiery x800 powstały demka technologiczne przedstawiające mozliwosci karty. i tak narodziła sir Ruby http://www.ati.com/developer/demos/rx800.html pamiętam równiez ze były "wrappery" które pozwalały odpalic te demko na jakiejkolwiek karcie obsługującej dx'a9 po przeszukaniu otchłani netu niesety nie znalazłem takowego który współpracowałby z kartami z serii 6xxx. czy komuś udało sie jednak odpalic te demko na geforach najnowszej generacji? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 czy komuś udało sie jednak odpalic te demko na geforach najnowszej generacji?tak. sprawdz z RubyBench Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 (edytowane) dzięki, ale wyskakuje mi coś takiego //===================================================== // ATI Sushi Error Log Created 5/22/2005 5:25 pm //===================================================== [Main.cpp] (line 895): Exception caught - BAD NEWS! sterowniki 71.84 posiadam ,probowałem na jakichś 66.xx ale to samo Edytowane 22 Maja 2005 przez Gość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 dzięki, ale wyskakuje mi coś takiegoto moze sam 3danalyze? tez z tej stronki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 z nim równiez próbowałem i występuje ten sam błąd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 A po co ci to :> Gazetki dla doroslych nie wystarczaja ? ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 kce poszpanowac kumplom :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 a jest mozliwość odpalenia demek z nvidii np. http://www.nzone.com/object/nzone_vulcandemo_home.html na ati Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...