magda1233 Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 jak i czym najlepiej wyczyscici srebro?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 Było! Szukaj! Ktoś pisał o soli + woda + kawałek alu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 Wsadz do coli na noc ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 Jak byłem mały to się czyściło pastą do zębów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 Są do tego odpowiednie preparaty, a z domowych środków to coś mi się przypomina soda tyko nie wiem czy dobrze :-P . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 zrob z tego czegos pologniwo, zmontuj uklad, moze sie wyczysci :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 Nie cola tylko pepsi jest bardziej zrace. Albo sol plus woda plus blacha Al Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 moja matka gotuje w slonej wodzie zawiniete w folie aluminiowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 jam am szpecjalny sordek do czyszczenia z fishera pozniej podam nazwe dokladnie aleczysci na blask Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 pasta do zebow tezzla nie jest, wiem bo sprawdzalem wielokrotnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michrz Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 A wiecie co jest naprawde skutczne? Ketchup Heinza.... raz u mnie w domu został przełożony do miseczki z jakiejś okazji i ktoś zostawił w nim łyżeczkę na noc. Następnego dnia mama się wkurzyła, bo łyżeczka zrobiła sie cała zielona. Po spłukaniu zimną wodą okazało się, że błyszczy... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Mój kumpel czyścił srebra w hipermarketach i teraz siedzi.. :) A tak na serio, to chyba najlepiej wziąc jakąs szmatkę i polerować.. wiem ze to ruuzo roboty i z jakimis fikuśnymi ornamentami mozna się pochlastać ale efekt najfajniejszy.. z resztą ja mam jakąś psychozę chyba bo na serio lubie polerować srebra :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 moja matka gotuje w slonej wodzie zawiniete w folie aluminiowa 1458878[/snapback] Dokładnie.. Jak juz wczesniej gdzies pisałem - na tej samej zasadzie działa o to ten magiczny przedmiot: LINK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...