Shadow1 Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Pełny opis zawierający prędkości FPS przy użyciu karty GF2 Pro oraz galerie ze zdjęciami. Nie jest aż tak źle. Jednym słowem da się grać w 640x480. Pozatym gra jest boska !!! Zapraszam do artykułu na stronie http://www.shadow1online.prv.pl (dział Artykuły). Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Fajna stronka :-D Musze ją zaraz całą oblookać. Co do Doom`a to w 10fps`ach nie widzi mi się grać. Lubie akcje a tu wyczytałem, że spada do 5fps. :? 8O Ale może dzięki temu, że napisałeś o patchach i innych takich cudach może uda mi się chociaz włączyć gierce i zobaczyć graficzke (aktualnie wywala mi errora przy ładowaniu mapy). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Posciagaj sobie Patche, edytory configow i reszte ze stronki http://users.adelphia.net/~nrgonline/doom3/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk100 Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 panowie mam pytanko nie moge znalzsc tego dooma moze ktos mi poda jakis adresik z gory dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoX Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 panowie mam pytanko nie moge znalzsc tego dooma moze ktos mi poda jakis adresik z gory dziekujepowinien jeszcze dzialac ten link http://m1.sm.bmstu.ru/pub/software/Games/d...0III%200.02.rar milego zasysania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoX Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 panowie mam pytanko nie moge znalzsc tego dooma moze ktos mi poda jakis adresik z gory dziekujeA ijeszcze jedno mam nadzieje że jesteś świadom wymagań tej "gierki"?? ta alpha ma qrevskie wymagania min 512 ram'u u mnie przy 256 nie dalo sie grać nonstop coś mielił z twardziala POWODZENIA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
007 Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 umnie na mojej karcie Ati Rage Furry Pro 16MB i Duron 1.1 @ 1.2Ghz pewnie bede mial ze 2 FPS 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoX Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 o ile ci sie włączy(wątpie) a na te 2 klatki/s to nie licz :!: :!: :!: nawed nie sie nie męcz z odpalaniem tej gierki na takim kompie STRATA CZASU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 A tu wyniki na NV30 http://www.aceshardware.com/read_news.jsp?id=60000459 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk100 Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Tak ja wiem ze to nie na moj sprzet ale zawsze warto zobaczyc. Bardziej to poszukuje Duke Nukem Forever to mialbys hit ale nie wiem kiedy bedzie czy bedzie a moze juz jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk100 Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Dzieki za link ale najlepsze jest to ze mi sciaga z zawrotna predkoscia 571bit/s WOW .No jakies 103 godziny coz mam teraz zajecia i chyba nie zdaze tego sciagnac :))))))))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...