Adek_22 Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 Witam czy moze mi ktoś pomóc w sprawie programu do monitorowania sieci pod windows XP mamy siec bezprzewodową z kolega ale cały czas nam sie ktos wpina i se kożysta za darmo z netu no i potrzebuje jakiś program no i czy moze mi ktoś pomóc w konfiguracji routera d-link DI-514 moje GG 7208156 lub email Wielkie Dzieki pozdrawiam Radek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morion Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 to może ustawcie jakiś WEP do tego filtr maców... zawsze to coś tam pomoże... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VEDAMGO Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 Moze Anasil pomoze, z tym ze nie wiem czy zadziala na radiowce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...