bruce Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 witam, gdzie w wawie tanio koopie optycznego logitecha??? (kabelkowego ofkoz) nie obraze sie jezeli mod skasuje ten topic :) , ale prosilbym o nie usuwanie go przed uzyskaniem odpowiedzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[S)zkieleto(R] Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 Hm..myśle że będzie to giełda komputerowa.Chyba ze masz dojścia gdzieś w hurtowni.Ale osobiscie polecam Ci myszki optyczne A4TECH,działają tak samo a pare złoty zostaje w kieszeni.Sam mam A4TECHA pod USB i jestem bardzo zadowolony.Oto moja myszka http://www.a4tech.com.tw/a4techenglish/wop-35.htm gram bardzo dużo w Unreal Tournament i sprawuje sie zajebiście.Testowałem też różne logitechy i oprócz czasem znaczącej róznicy w cenie w stosunku do A4TECH róznic w działaniu nie zauważyłem :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 ja tesh mam a4 tech, ale koolkowa i jest ok, ale po prawie 2 latach zawsze myshki zmieniam, a chcialem albo a4tech, albo micro$oft, ale podobno logitech lepiej lezy w dloni, wiec chcuialem logitecha, a te kilkadziesdiat zeta w ta, czy w ta w przypadq myszki nie ma znaczenia, bo jest to jedna z najwazniejszych czesci pc od niej zalezy komfort pracy. kiedys tego nie rozoomialem, ale tera pohjalem, wiec cena mychy nie gra roli, nie to zebym nie mial co z kasa robic, ale to hjest b. wazne, kiedy "zawodowo" gra sie w jakas gierce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 answer plis, pilnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...