Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

witam, gdzie w wawie tanio koopie optycznego logitecha??? (kabelkowego ofkoz)

nie obraze sie jezeli mod skasuje ten topic :) , ale prosilbym o nie usuwanie go przed uzyskaniem odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hm..myśle że będzie to giełda komputerowa.Chyba ze masz dojścia gdzieś w hurtowni.Ale osobiscie polecam Ci myszki optyczne A4TECH,działają tak samo a pare złoty zostaje w kieszeni.Sam mam A4TECHA pod USB i jestem bardzo zadowolony.Oto moja myszka http://www.a4tech.com.tw/a4techenglish/wop-35.htm gram bardzo dużo w Unreal Tournament i sprawuje sie zajebiście.Testowałem też różne logitechy i oprócz czasem znaczącej róznicy w cenie w stosunku do A4TECH róznic w działaniu nie zauważyłem :idea:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tesh mam a4 tech, ale koolkowa i jest ok, ale po prawie 2 latach zawsze myshki zmieniam, a chcialem albo a4tech, albo micro$oft, ale podobno logitech lepiej lezy w dloni, wiec chcuialem logitecha, a te kilkadziesdiat zeta w ta, czy w ta w przypadq myszki nie ma znaczenia, bo jest to jedna z najwazniejszych czesci pc

od niej zalezy komfort pracy.

kiedys tego nie rozoomialem, ale tera pohjalem, wiec cena mychy nie gra roli, nie to zebym nie mial co z kasa robic, ale to hjest b. wazne, kiedy "zawodowo" gra sie w jakas gierce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...