Skocz do zawartości
Portal

Pamiec DDr firmy V-Data

Rekomendowane odpowiedzi

Ja pierd****

Jak slysze ta nazwe to az mi ciarki przechodza.

Juz wyjasniam: chcialem zamienic sobie moje 2100 na 2700 elixira, ale niestety nie bylo ich wtedy i dostalem pamiatki tej firmy (kosc 256MB)

i kur**** nawet nie chodzily przy ustawieniu pamieci na 166 w Normal, a przy ustawieniu ich na 133, a potem fsb na 150 ledwo sie dzwigaly.

Tak wiec ja mam uraz do tych pamiatek co nie znaczy ze sa zle bo poprostu moglem trafic na jakies chu****, ale na szczescie wymienilem je na stare PQI i smigam na fsb 140.

A musze dodac ze te PQI przy ustawieniu ich na 166 w trybie fastest chodzily bez zazutu, no poza wydajnoscia.

Pozdrowka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja pierd****

Jak slysze ta nazwe to az mi ciarki przechodza.

Juz wyjasniam: chcialem zamienic sobie moje 2100 na 2700 elixira, ale niestety nie bylo ich wtedy i dostalem pamiatki tej firmy (kosc 256MB)

i kur**** nawet nie chodzily przy ustawieniu pamieci na 166 w Normal, a przy ustawieniu ich na 133, a potem fsb na 150 ledwo sie dzwigaly.

Tak wiec ja mam uraz do tych pamiatek co nie znaczy ze sa zle bo poprostu moglem trafic na jakies chu****, ale na szczescie wymienilem je na stare PQI i smigam na fsb 140.

A musze dodac ze te PQI przy ustawieniu ich na 166  w trybie fastest chodzily bez zazutu, no poza wydajnoscia.

Pozdrowka

Nie strasz mnie, bo ja też mam pamiątki V-Data. Ale może twój przypadek był odosobniony :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...