Portal Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Witam Mam mozliwosc kupienia pamiec DDR 512 MB firmy V-Data ( VDD8608A8A-6B) - czy ktos slyszal o takiej firmie - jezeli tak to prosze o opinie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Toto chyba jest Made in USA. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Ja pierd**** Jak slysze ta nazwe to az mi ciarki przechodza. Juz wyjasniam: chcialem zamienic sobie moje 2100 na 2700 elixira, ale niestety nie bylo ich wtedy i dostalem pamiatki tej firmy (kosc 256MB) i kur**** nawet nie chodzily przy ustawieniu pamieci na 166 w Normal, a przy ustawieniu ich na 133, a potem fsb na 150 ledwo sie dzwigaly. Tak wiec ja mam uraz do tych pamiatek co nie znaczy ze sa zle bo poprostu moglem trafic na jakies chu****, ale na szczescie wymienilem je na stare PQI i smigam na fsb 140. A musze dodac ze te PQI przy ustawieniu ich na 166 w trybie fastest chodzily bez zazutu, no poza wydajnoscia. Pozdrowka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Ja pierd**** Jak slysze ta nazwe to az mi ciarki przechodza. Juz wyjasniam: chcialem zamienic sobie moje 2100 na 2700 elixira, ale niestety nie bylo ich wtedy i dostalem pamiatki tej firmy (kosc 256MB) i kur**** nawet nie chodzily przy ustawieniu pamieci na 166 w Normal, a przy ustawieniu ich na 133, a potem fsb na 150 ledwo sie dzwigaly. Tak wiec ja mam uraz do tych pamiatek co nie znaczy ze sa zle bo poprostu moglem trafic na jakies chu****, ale na szczescie wymienilem je na stare PQI i smigam na fsb 140. A musze dodac ze te PQI przy ustawieniu ich na 166 w trybie fastest chodzily bez zazutu, no poza wydajnoscia. Pozdrowka Nie strasz mnie, bo ja też mam pamiątki V-Data. Ale może twój przypadek był odosobniony :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 A ja proponuje moje Samsungi DDR 333mhz za "jedyne" 700zł :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...