ilubek Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Witam Polecono mi zeskanować formularz wkleić do Word-a i na tej podstawie zrobić (w Word) „coś” co będzie umożliwiało nadruk na tym formularzu. Jest to chory pomysł bo Word nie nadaje się do tego. Aby dopasować nadruk jednej linii formularza trzeba zrobić kilka czasem kilkadziesiąt wydruków próbnych. A tych linii w formularzu jest kilkadziesiąt na każdej z kilku stron. Słowem niewykonalne Czy ktoś ma pomysł w czym takie coś można byłoby zrobić ? Może jest jakiś uniwersalny program, w którym można określić np. 152 mm od lewej ramki i 230 mm od góry wpisać taki to a taki tekst. ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Druki IPS (free). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilubek Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 (edytowane) 1460875[/snapback]Witam W necie nie ma tego druku Znalazłem (podpowiedziano mi) - pomiar pól do nadruku na tym formularzu (odległość od góry i lewej strony) - Word ->pola tekstowe i we właściwościach tych pól da się ustawić prawie idealnie ich położenie. - 2-3 wydruki próbne + ewentualne poprawki Edytowane 25 Maja 2005 przez ilubek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...