sinus Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 mam do kupienia gf-3 ti200 128mb niewiadomego pochodzenia za 460 pln. czy warto? :? jak on wychodzi w porównaniu z ati 9000 i z 8500. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 He,he ja to bym dołożył 150 i brał nówkę prolinka gf 4ti 4200 kosztuje o.k 600pln Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Ja bym brał zdecydowanie Ati ale narazie nic bym nie kupował bo już niedługo pojawi sie NV30 i ceny pójdą w dół Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devdd Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 NV30? Nie tak niedlugo (niby 10 XII), a Nvidia samym 'straszeniem', ze juz go prawie mamy gotowego i juz, juz...wypuszczamy nie zmieni cen na rynku. Bierz ati. albo faktycznie tego prolinka4200... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 mam do kupienia gf-3 ti200 128mb niewiadomego pochodzenia za 460 pln. czy warto? :? jak on wychodzi w porównaniu z ati 9000 i z 8500. Powiem tylko jedno: Niedawno zmieniłem mojego gf3 ti 200 (extra sie krecił) na radeona 9000 (HIS) i jestem zadowolony z tej transakcji (wydajność ciut mniejsza) ale za to w grach i wogule, poprostu nie ma porównania, polecam, jak masz 460 zeta to kup radeonka 9000 pro, a nie pozalujesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Ja bym brał zdecydowanie Ati ale narazie nic bym nie kupował bo już niedługo pojawi sie NV30 i ceny pójdą w dół Nowe GPU Niewidi pojawi soe po nowym roku masowo ( wiec nie tak szybko) , ale fakt , faktem ceny spadna :) . Ciekawi mnie teraz tylko cena pewnie ze 2500 bedzie kosztowala karta :) . A i jeszcze jedna fajna informacja Elsa produkuje teraz karty na chipach ATI :) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 podobno premiera nv30 ma byc za 2 tygodnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 podobno premiera nv30 ma byc za 2 tygodnie No bo jest , ale produkcja ruszy po nowym roku , to tak samo jak z procami AMD testy sa ale proce trudno dostac . Nvidia musi dobrze wdrarzyc technologie 0,13 mikrona i bedzie miala niezla pozycje wyjsciowa w przyszlym roku , jednak ciekaw jestem co na to ATI :) . Niech sie bija , nam wyjdzie na dobre , a wszystkim ktorzy chca teraz kupic grafe( a im sie nie spieszy ) , radze poczekac , bo ceny szybko spadna po nowym roku , tylko nie wiem czy w naszym pieknym kraju . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 podobno premiera nv30 ma byc za 2 tygodnie No bo jest , ale produkcja ruszy po nowym roku , to tak samo jak z procami AMD testy sa ale proce trudno dostac . Nvidia musi dobrze wdrarzyc technologie 0,13 mikrona i bedzie miala niezla pozycje wyjsciowa w przyszlym roku , jednak ciekaw jestem co na to ATI :) . Niech sie bija , nam wyjdzie na dobre , a wszystkim ktorzy chca teraz kupic grafe( a im sie nie spieszy ) , radze poczekac , bo ceny szybko spadna po nowym roku , tylko nie wiem czy w naszym pieknym kraju . po nowym roku ma być radzio 10000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Przypomnialo mi sie cos , pamietacie zapowiedzie Matroxa jaka to Parhelia miala byc wspaniala , mam nadzieje ze Nvidia pokaze cos Extra , a nie tylko bedzie rzucala danymi :) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Przypomnialo mi sie cos , pamietacie zapowiedzie Matroxa jaka to Parhelia miala byc wspaniala , mam nadzieje ze Nvidia pokaze cos Extra , a nie tylko bedzie rzucala danymi :) . dla mnie parhelia jest wspaniała w każdym calu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Przypomnialo mi sie cos , pamietacie zapowiedzie Matroxa jaka to Parhelia miala byc wspaniala , mam nadzieje ze Nvidia pokaze cos Extra , a nie tylko bedzie rzucala danymi :) . dla mnie parhelia jest wspaniała w każdym calu Bo jest :) ( ale nie wydajnosciowo , tylko jakosciowo , sam bym chcial miec ta karte ) , ale z tego co i wiadomo to problemy ma matrox :( , malo sprzedaja i malo pomyslow maja na nowe karty . Tyle ze taki radek 9700 pro od ELSY tez bedzie mial niezla jakosc pewnie :) . BTW wlasnie czytam o Parheli 2 :) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeorunner Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Ja tam mam Gf3 TI200 i powiem ci jedno jest zawalisty a jego wydajność jast minimalnie gorsza od Ati 8500 co oczywiście zależy od ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>nej aplikacji w 3dMarku jest ciut gorszy ale gorąco go polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 HA HA HA - ati8500 gorsze w 3dmarku od ti200??? Chyba ci sie coś pomyliło :) Ja mam na swoim > http://service.madonion.com/compare?2k1=4458640 prosze sobie porównać - karta była praktycznie niepodkręcona bo 277/277 (+2mhz/+2mhz). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Jak wy lubicie tego 3dmarka , a prawda jest taka ze w nim to fajne jest demo :) . Juz mnie wkurza" ja mam tyle a ja mam tyle " jak w piaskownicy . Wyniki w tym programie mozna roznie interpretowac , poczynajac od mocy obliczeniowej proca , po podkrecenie karty graficznej i wiele innych czynnikow . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 zgubiliscie watek tego postu ..koles nie zastanawiaj sie bierz tylko ati tz jesli masz do wyboru gf3ti200 a r 9000pro lub 8500 jedna i 2 jest wydajniejsza od gf3ti200 a o jakosi obrazu nie wspomne i pamietajcie ze ten gf to jest no name wiadomo co to bedzie moze beda literki tak rozmazane ze az nie czytelne a u ati z takim czyms sie ei spotkasz ..ati powe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 HA HA HA - ati8500 gorsze w 3dmarku od ti200??? Chyba ci sie coś pomyliło :) Ja mam na swoim > http://service.madonion.com/compare?2k1=4458640 prosze sobie porównać - karta była praktycznie niepodkręcona bo 277/277 (+2mhz/+2mhz). romeorunner ma racje ja mam lepszy od ciebie wynik w DOT3 :lol: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Hmmm też się zastanawiam nad tymi kartami i ja bym brał na twoim miejscu Radka 9000Pro. Tak samo szybki, więcej bajerów, dobrze się kręci i chyba go zacznęludziom polecać. Ale Radek 8500 bije i tak tyle że za drogi i się już NIE OPŁACA. Więc bierz 9000 albo ti200 bo 8500 to strata kasy wydajność lepsza ale nieproporcjonalnie do ceny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...