Czepek Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 problem z programami do przeglądania storn www. np. z aplikacja web viewer,hot viewer a takze papla komunikator otrzymuje bład: Error in http operation Neutral Nie wiem o co dokładnie chodzi po prostu mi to nie działa i nic nie moge zrobic. Próbowałem wgrać nowe ustawniea i nic. A gprs smiga normalnie bez problemów z tą przegląarka do wap w telefonie. Prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 pewnie telefon nie obsluguje soketow w javie, wiec te aplikacje nie beda sie laczyc po GPRS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czepek Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 hmnn a gdzie moge sprawdzic czy moj telefon obsługuje sockety (tak to sie pisze??) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...