DawnOfSun Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Cóż, dłużej nie wytrzymam... Na moim Abicie IS7, ten pier...przony wiatrak mnie dobija! Kto wymyślił, żeby instalować takie wiatraki na Abitach, ale cóż... Mam na NB temp. w granicach 40*c, przy tych 6300obr... Wreszcie nie wytrzymałem i będzie... radiator! ;) Coś długo czekam na Zalmana, taki sklep... ale wspaniałomyślny kumpel podrzucił mi coś takiego. Radiator orginalny z Epoxa, widać na zdjęciach... Co myślicie o tym badziewiu? :) Dużo wzrośnie mi temp.? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micitek Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Zarzuć ten złom na NB na początek z wiatrakiem położonym nań. Potem na chwile ściągnij wiatraczek z radiatora i obadaj temp. Jak uznasz, że za wysoka, niech wróci wiatraczek na radiator. Myśle, że ten ZAlman będzie lepszy od tego epoxowego badziewu. P.S. Z jakiej mobo ten radiator? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawnOfSun Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Z jakiej mobo? :) Nie wiem sam, z jakiegoś Epoxa na 100% ;) Więcej nie wiem, bo to prezent. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Na Ep-8rda3i taki jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...