czajkowiak Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Witam! Mam taki maly problem Uruchamiam film (jakimkolwiek programem, mianowicie bestplayerem , potem allplayerem , potem WinDvd , potem mediaplayerem 10 ) i sciezka wlacza sie moze na 2 sek i automatycznie program pada.... po prostu wylacza sie A najciekawsze jest t oze kilka starszych filmow dziala normalnie... Avi codec pokazuje ze niby wszystkie kodeki mam Wiec nie mam pojecia co sie stalo Prosze o pomoc!! Dzieki!1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho3000 Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Videolan,Mplayer, czy cokolwiek innego co dziala bez kodeków w systemie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 zainstaluj jeszcze raz kodeki np: ffdshowm, powinien wystarczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czajkowiak Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 zainstaluj jeszcze raz kodeki np: ffdshowm, powinien wystarczyc 1463523[/snapback] No dzieki piekne, taki pomyslowy ot ja nie bylem PROSTO I SKUTECZNIE!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...