Wiewiór81 Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 (edytowane) Witam, Krótkie i szybkie pytanko. Czy na grafikę jak w sygnaturce zakładać Arctic Cooling VGA Silencer Rev.3, Arctic Cooling VGA Silencer ATI3 czy Arctic Cooling VGA Silencer ATI3 (Rev. 2) ?? Z góry dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam, WR81 Edytowane 25 Maja 2005 przez Wiewiór81 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 (edytowane) Zrób sobie i swojej grafie dobrze i weź przynajmniej to. Edytowane 25 Maja 2005 przez DeTe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 (edytowane) Ja bym na Twoim miejscu zalozyl Ati Silencer 1 rev. 2 bo w niewielu przypadkach, ale jednak na vga rev. 3 padaja karty (wg mnie przez to, ze zajmuje duzą powierzchnie karty). http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=36 Ja nie polecam tego zalmana poniewaz pod spob nie wejda dobre radiaki :) no i jest o drugie tyle drozszy niz ATI 1 ReV. 2 Edytowane 25 Maja 2005 przez Bart17 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiewiór81 Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Dzięki za odpowiedzi. O ile się nie mylę, ATI3 chłodzi też pamięci. Czy to aby nie najlepsze rozwiązanie?? W tym momencie mam na każdej kostce jakiś badziewny radiatorek (taki), który pewnie daje tylko świadomośc posiadania tegoż, a zero wymiernego działania... Co założyc? pozdro, WR81 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Zaloz tego Ati 1 rev. 2 + Revoltec BGA RAM Freezer (troszke trzeba spilowac) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...