Vlado Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Czytał ktos z Was może te komentarze pod opisem sprzętu bo jak czytam to mam nieodparte wrażenie, że ten sprzęt słodzą ci sprzedawcy zieloni. :lol: Cyt: 1"Super karta graficzna ... piękny, duży radiator na chipsecie i pamięciach ... dwa super ciche wentylatorki ... bardzo łatwa instalacja w komputerze ... tylko brać i grać !" 2"Nigdy nie myslalem ze tanie moze byc dobre. Złożyłem przynajmniej 10 kompów na tej płytce i nigdy nie napotkałem na trudności. Dobra i tania. ";"+ całkiem ładne możliwości OC "-mowa o ecs-sie :D :D :D Ale zamyła... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Cyt: 1"Super karta graficzna ... piękny, duży radiator na chipsecie i pamięciach ... dwa super ciche wentylatorki ... bardzo łatwa instalacja w komputerze ... tylko brać i grać !" 2"Nigdy nie myslalem ze tanie moze byc dobre. Złożyłem przynajmniej 10 kompów na tej płytce i nigdy nie napotkałem na trudności. Dobra i tania. ";"+ całkiem ładne możliwości OC "-mowa o ecs-sie :D :D :D Ale zamyła... No widać wybitną inteligencję i znawstwo dziedziny!!! :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 :) :D :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 uczcijmy to minuta ciszy ... 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 a ja proponuje walnac w morde tego co to pisal za wprowadzanie niewiedzacych w blad :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlado Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 a ja proponuje walnac w morde tego co to pisal za wprowadzanie niewiedzacych w blad :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:Kogo walnąć ????????Tam jest ich wielu popleczników :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fun Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Problemem naszych sklepów jest fakt zatrudniania "sprzedawców" , a nie fachowców. Jest to zbiorowisko różnych ludzi, byłych kurierów, agentów ubezpieczeniowych, handlowców sprzętu AGD, konsultantów różnych operatorów GSM itp., których sytuacja zmusiła do zmiany pracy, a mając jakieś oświadczenie w handlu i wybujałą fantazję pisząc swoje CV mają duże szanse na złapanie pracy w tej branży. Uwierzcie mi, sam organizowałem nabór do mojego sklepu i najoryginalniejszy był krupier z przyhotelowego kasyna. :) pozdr. Fun Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlado Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Też pracuje w sklepie komp. ale generalnie nie polecam szajsu tylko mówię za takie pieniądze ma Pan/Pani to i to i proszę nie spodziewać sie cudów ale mozna np. dołozyc tyle i będzie coś dobrego. A oni tam piszą pierdy: ooo zajebiste, kosa sprzęt itp. a nawet nie wiedzą pewno o jaki sprzet chodzi. A co do naboru to fakt i piekarze chcieli u nas notebooki sprzedawać :-)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...