Skocz do zawartości
stona

Cienki Duron 1300 ??

Rekomendowane odpowiedzi

Dla porownania dodam, ze mialem przez dwa dni  

Gainwarda GF3 Ti 450 GS i zapuscilem 3dmark'a2001 SE i oto co uzyskalem: 7080 3d marks :)

PS

Karta nie krecona

jak na tym procu co masz w podpisie to malo :D mam 7300 nie krecony proc, grafa w trybie enhanced 8)

GOSCIU CO TY SAPIESZ??? :?

Po pierwsze masz Athlona XP, a nie TB

po drugie pamieci DDR, a ja mam SDR

po trzecie moze mi jeswzcze powiesz, ze jedziesz na Windzie Xp :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla porownania dodam, ze mialem przez dwa dni  

Gainwarda GF3 Ti 450 GS i zapuscilem 3dmark'a2001 SE i oto co uzyskalem: 7080 3d marks :)

PS

Karta nie krecona

jak na tym procu co masz w podpisie to malo :D mam 7300 nie krecony proc, grafa w trybie enhanced 8)

GOSCIU CO TY SAPIESZ??? :?

Po pierwsze masz Athlona XP, a nie TB

po drugie pamieci DDR, a ja mam SDR

po trzecie moze mi jeswzcze powiesz, ze jedziesz na Windzie Xp :P

sam gosciu sapiesz 8O

1 sakd mam wiedziec ze masz tb a nie xp (1500+ to tez 1333 no nie)

2 faktycznie nie zauwazulem ze masz jeszcze solteka na sdr :oops: ( zreszta az takiej roznicy nie zuwazylem z przesuadki sdr na ddr)

3 to pytanie retoryczne czy configu nie umiesz odczytac :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i teraz bierze mnie SMIECH jak niektorzy ludzie na forum mowia ze mx440 jest lepszy od mojego radka hie hie ja na takim procku jak ponizej mam 4600p a co dopiero na 1300 dobilbym spoko do 5k!!

Dodam tez ze moj radek jst nie krecony!!

Mnie również bierze ŚMIECH :lol: jak czytam takie teksty, zauważ że Twój proc działa na FSB 133 a tamten Duron 1300 tylko na 100 Karty graficzne można porównywać tylko na tym samym sprzęcie (tak samo ustawionym) wtedy wyjdą rzeczywiste różnice w wydajności :idea:

Eeee, od kiedy TB chodzi (niepodkręcany przez szynę) na FSB 133MHz??!?!?! :D Dopiero AXP chodzą na 133(266) :D

No teraz to zes pierdyknal.Poczytaj troche archiwum jak masz slaba pamiec.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i teraz bierze mnie SMIECH jak niektorzy ludzie na forum mowia ze mx440 jest lepszy od mojego radka hie hie ja na takim procku jak ponizej mam 4600p a co dopiero na 1300 dobilbym spoko do 5k!!

Dodam tez ze moj radek jst nie krecony!!

Mnie również bierze ŚMIECH :lol: jak czytam takie teksty, zauważ że Twój proc działa na FSB 133 a tamten Duron 1300 tylko na 100 Karty graficzne można porównywać tylko na tym samym sprzęcie (tak samo ustawionym) wtedy wyjdą rzeczywiste różnice w wydajności :idea:

Eeee, od kiedy TB chodzi (niepodkręcany przez szynę) na FSB 133MHz??!?!?! :D Dopiero AXP chodzą na 133(266) :D

Wcale nie. Ja mam Athlonka TB 1.4GHz i chodzi na FSB133MHz, a z tego co mi wiadomo to TB od 1000 byly na 100 i 133.

No, OK, może pow. 1000 tak jest, ale mój chodzi tylko na FSB100.

No teraz to zes pierdyknal.Poczytaj troche archiwum jak masz slaba pamiec.

Odpowiedź masz wyżej. Zdaje się, że ty ześ pierdyknął ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...