Slayer Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 (edytowane) Chciałem skożystać dzisiaj ze http://www.station-drivers.com/ a tu wał- coś zwalone. Jakaś alternatywa? PS- dla tych, co nie rozumieją- chodzi mi o strony z możliwie największą bazą jak najnowszych sterowników/biosów w tym z nieoficjalnymi betami, modami itp. Edytowane 26 Maja 2005 przez Slayer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 driversguide , ale adresu dokladnego nie pamietam sztuczka do ssania driverow (zaczerpnieta wlasnie z tweaka) login : temp pass : 512 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 (edytowane) Ta strona jest niestety fatalna w porównaniu do station-drivers :( Kiedyś dawno temu korzsystałem z kilku innych, ale zapomniałem nazw. Może coś jeszcze? Update- statnio-drivers znowu działa!! :D Ale dla tego serwisu naprawdę nie widzę aternatywy :blink: Edytowane 26 Maja 2005 przez Slayer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...