Patryk555 Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Mam Samsunga C100 i podczerwien na USB, komputer wykrywa telefon ale gdy chce wgrac jakies dzwonki programem Easy GPRS to on go nie wykrywa, co mam zrobic???wczesniej nie mialem takiego problemu bo mialem podczerwien podpinana po plyte glowna i wszystko ladnie szlo wgrac, ale musialem kupic pod USB bo na nowej plycie nie moge podlaczyc podczerwieni. Co mam ustawic zeby wszystko dzialalo?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[R] Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Już się spotkałem z czymś takim. 1.Po prostu masz pewnie wyłączoną obsługę usb w biosie lub 2. Do kabla potrzebne są sterowniki. Wykrywa ci kabel jak podłączysz i musisz podać mu sterowniki do niego :) Śmieszne ale C100 i kabel na Usb tak miały :P więc to najprawdopodobniej będzie to. Jak nie było odpowiednich sterowników Telefon wykrywał połączenie ale nic nie chciało się zgrywać przez jakikolwiek program :angry: Więc to będzie najprawdopodobniej to (sterowniki znajdziesz na płycie dołączonej przeważnie do kabla :) :) powodzenia w razie kłopotu skontaktuj się ze mną przez gg to będziemy myśleć co z tym fantem zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk555 Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Problem rozwiazany, wystarczylo zainstalowac programik: IrCOMM2k-2.0.0, i do tego np. EasyGPRS, w opcjach przelaczyc na COM 5, i dziala! :D Podziekowania dla kolegi [R] :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[R] Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Kolejny problemik załatwiony :D Pozdrawiam. Jak macie jakiś problem piszcie na maila napewno pomogę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...