tomcyk Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 piasłem juz coś podobnego ,ale jednak innego, tzn komp raz na jakis czas wali sam reseta...przedtem myslalem ze to grafa moze(jak byly jeszcze bluskiny) ale wyciagnałem ram dmuchnałem wsadzilem i chodzi....przedwczoraj zaopatrzylem sie w ati8500 i dalej sa resety..... Osobiscie wydaje mi sie ze to moze byc sprawa odblokowanego proca(tera chodzi na 12.5x134)Pomoozcie bo mnie to juz wk(urw)ża a koncepcji tyz juz nie mam Dzieki za wszelkie zainteresowanie Szacuneczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Chyba coś wczoraj przekombinowałeś :wink: O tym mi nie mówiłeś. Pomęcz płytę biosami, najlepiej 2- najstarszym i najnowszym. Włącz 3D Marka na standardowych ustawieniach biosu i proca nie podkręconego i testuj. PS- nie tak dawno żalono się na ECS-y, że im komp się resetuje, możliwe że to właśnie wina płyty....a może któraś z kart na PCI powoduję to? Wywal na wszelki wypadek wszystkie z kompa- może to błąd przerwania? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Zrob wszystko co napisal Slayer plus podaj jaka masz zasilke??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Slayer....to nic zwiazanego z tym co tam gadalismy...tylko chodzi o to ze jak odblokowalem proca to zaczely sie resety....i nie wiem co to jest(proc jest dobrze zrobiony-mam wszystkie mnozniki)a moze antek to kisi i cza poprawic??? A resety sa ot tak...3dmarki mi chodza lux karta po zmianie pooki co tez...wszystko ok tylko ni z tad ni z owąd RESET i dalej spoko.....Nie kumam Szacuneczek Ps. Zasiłka to noname300W(impet)ale napiecia trzyma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 A nie masz przypadkiem proca ukruszonego (?), może coś Ci się grzeje w budzie (proc, chipset) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hendel Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Ja obstawiam na zasilacz, zobacz ile masz amperow przy +3.3V jak 14A to zasilka a jak 20A to co innego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Hendel czy moge to sprawdzic bez uzycia amperowmierza??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hendel Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 na naklejce od zasilacza pisze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 20A Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hendel Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Czy masz moze ATI herculesa fdx 8500le ????Ja mam ta karte i zasilacz ktory ma przy 3.3V - 20A ,cjest dla niej za slaby, czasami komp. sie wiesza (ale resetow nie ma) Jak masz mozliwosc to zobacz na jakies 400W co rpzy 3.3V daje 24-28A, (z tego co mi wiadomo to napiecie 3.3V zasila gniazdo AGP, a jak zasilacz zle trzyma napiecie a karta jest wrazliwa na skoki napiecia powoduje zwieche, albo reseta. ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...