Daiv Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Chcem podłączyć zestaw Creative SBS 560 pod jedno wejście słuchawkowe w notebooku. Czy mogę podłączyć po przez przejściówkę - 3 jacki pod jeden? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Chcem podłączyć zestaw Creative SBS 560 pod jedno wejście słuchawkowe w notebooku. Czy mogę podłączyć po przez przejściówkę - 3 jacki pod jeden? Pozdrawiam 1467851[/snapback] Najlepiej do takiego zestawu to miec digital out w kompie i digital in w glosnikach. To co chcesz zrobic to pic na wode fotomontarz, ale mozna tak zrobic i nic sie nie stanie, bedzie gralo ale jak zwykle stereo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daiv Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Mam tylko wyjście na słuchawki i wejście na mikrofon. Zależy mi tylko na słuchaniu muzyki. Tylko zastanawiam się czy karcie muzycznej ani wzmacniaczowi się nic nie stanie jak połącze sygnały. Jeżeli nie to wniosek z tego że można podłączyć pod kompa np. 5 wzmacniaczy? Dzięki za odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Mam tylko wyjście na słuchawki i wejście na mikrofon. Zależy mi tylko na słuchaniu muzyki. Tylko zastanawiam się czy karcie muzycznej ani wzmacniaczowi się nic nie stanie jak połącze sygnały. Jeżeli nie to wniosek z tego że można podłączyć pod kompa np. 5 wzmacniaczy? Dzięki za odpowiedz 1468445[/snapback] Jasne, nawet pod jedno wyjscie, dlaczego to juz nie bede pisal ale spokojnie nic sie nie stanie, oczywiscie mowa tylko i wylacznie o glosnikach aktywnych(ze wzmacniaczem) albo o samym wzmacniaczu, z podlaczaniem w ten sam sposob sluchawek albo glosikow pasywnych to juz calkiem inna para kaloszy - i tak lepiej nie robic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Przeciez jest w glosnikach [subwoferze] wejscie AUX IN. Tam sie wciska kabel za 7zl, drugi do walkmena, telewizora, radia i wszystko chuhla :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daiv Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Wielkie dzięki :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...