Skocz do zawartości
Daiv

Podłączenie Zestawu 5.1 Pod Jedno Wejście?

Rekomendowane odpowiedzi

Chcem podłączyć zestaw Creative SBS 560 pod jedno wejście słuchawkowe w notebooku. Czy mogę podłączyć po przez przejściówkę - 3 jacki pod jeden?

Pozdrawiam

1467851[/snapback]

Najlepiej do takiego zestawu to miec digital out w kompie i digital in w glosnikach.

To co chcesz zrobic to pic na wode fotomontarz, ale mozna tak zrobic i nic sie nie stanie, bedzie gralo ale jak zwykle stereo ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam tylko wyjście na słuchawki i wejście na mikrofon. Zależy mi tylko na słuchaniu muzyki. Tylko zastanawiam się czy karcie muzycznej ani wzmacniaczowi się nic nie stanie jak połącze sygnały. Jeżeli nie to wniosek z tego że można podłączyć pod kompa np. 5 wzmacniaczy?

Dzięki za odpowiedz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam tylko wyjście na słuchawki i wejście na mikrofon. Zależy mi tylko na słuchaniu muzyki. Tylko zastanawiam się czy karcie muzycznej ani wzmacniaczowi się nic nie stanie jak połącze sygnały. Jeżeli nie to wniosek z tego że można podłączyć pod kompa np. 5 wzmacniaczy?

Dzięki za odpowiedz

1468445[/snapback]

Jasne, nawet pod jedno wyjscie, dlaczego to juz nie bede pisal ale spokojnie nic sie nie stanie, oczywiscie mowa tylko i wylacznie o glosnikach aktywnych(ze wzmacniaczem) albo o samym wzmacniaczu, z podlaczaniem w ten sam sposob sluchawek albo glosikow pasywnych to juz calkiem inna para kaloszy - i tak lepiej nie robic :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi